top of page
persoonlijke groei

PERSOONLIJKE GROEI

 • Kun je je nauwelijks ontspannen en laat je veel leuke dingen aan je voorbij gaan omdat je altijd het gevoel hebt dat je iets moet doen?

 • Beland jij steeds in relaties met mensen die vooral aan zichzelf denken?

 • Ben je ontevreden omdat je denkt dat een ander het beter heeft dan jij?

Iedereen ervaart hindernissen in zijn of haar leven. De ene keer wat groter dan de andere keer. We gaan hier allemaal anders mee om. Hoe je ermee omgaat heeft alles te maken met wie je geworden bent: wat heb je wel ontwikkeld en wat niet.

Als je merkt dat je uitdagingen je belemmeren in je dagelijkse leven, kan het helpen om eens op zoek te gaan naar wie je nog meer bent dan degene die je denkt te zijn.

Dat inzicht maakt duidelijk waarom je de dingen doet zoals je ze doet, biedt je de mogelijkheid om keuzes te maken, en je kunt beter met uitdagingen omgaan.

Loopbaan

LOOPBAAN

 • Voel je je ongelukkig hoe succesvol je ook bent en voorspoedig het je ook vergaat?
   

 • Ga je vol energie naar je werk en kom je leeg terug?
   
 • Hebben je persoonlijke relaties te lijden onder je prestatiedrang?
   

 • Heb je het idee dat jij al het werk moet doen en je collega’s de kantjes ervan af lopen?

In essentie is coaching voor welke vraag dan ook hetzelfde: je hebt een doel voor ogen, maar je komt daar niet. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet en waarom kun je het patroon niet doorbreken?

Als coach is het mijn taak om samen met jou te ontdekken welke vaardigheden en inzichten nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Door gesprekken en oefeningen start je een onomkeerbaar proces van innerlijke bewustwording. Deze aanpak leidt naar meer innerlijke rust en inzicht in jezelf.

Studenten

STUDENTEN

 • Hoe laat je social media je leven niet negatief beïnvloeden?
   

 • Voel je de behoefte om eeuwig perfect te zijn, op alle fronten?
   

 • Heb je het gevoel dat je moet voldoen aan de (extreem) hoge verwachtingen van de buitenwereld, ten koste van jezelf?
   

 • Voel je jezelf minder dan anderen?

Studenten hebben een speciaal plekje bij mij. Je staat aan het begin van je leven met alle mogelijkheden nog voor je. Helaas zijn er teveel studenten die kampen met een burn-out of depressieve klachten. Hoe bepaal je wat je zelf echt wilt? Hoe leer je omgaan met frustraties, negatieve gedachten en conflicten? Waar voel je je prettig bij en wanneer ga je over je grenzen heen? Door innerlijke bewustwording leer je jezelf echt goed kennen en leer je keuzes te maken die goed bij jou passen.

Starters

STARTERS OP DE ARBEIDSMARKT

 • Voel je je tekortschieten omdat je vindt dat je in vergelijking met anderen niet genoeg talent hebt, niet zo intelligent bent?

 • Durf je geen 'nee' te zeggen als je baas je nog een extra taak geeft, terwijl je al overloopt ?

 • Ben je geregeld bang dat er iets ergs zal gebeuren?

Starters op de arbeidsmarkt ervaren vaak een enorme druk. Je hebt je studie afgerond en begint aan het 'serieuze' leven. Dan blijkt de maatschappij wat ingewikkelder in elkaar te zitten dan je had gedacht. Je  maakt lange dagen en je moet  aan vele eisen voldoen. Je wordt gedreven door een tomeloze drang om uniek en onderscheidend te zijn, zowel in je werk als prive.  Je bent altijd moe en gestrest. Je loopt al snel vast in de eeuwige jacht naar een pefect leven.

Hoe voorkom je dat je een burn-out krijgt? En, is dit het nou? Als Performance Coach begeleid ik je bij het inzicht krijgen in jezelf zodat je vol zelfvertrouwen en innerlijke balans aan de toekomst kunt beginnen.

HELMA BEELEN

Ik coach  in mijn praktijkruimte, op locatie bij

mensen thuis of bedrijven.

Bel of mail mij vrijblijvend  voor een kennismaking.

06 - 220 29 811

 • LinkedIn - Helma Beelen
bottom of page